Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du?

Låt mig få låna ditt öra
så ska du få höra

Hur kärleken ska vinna
och hatet försvinna

Tänk med ditt hjärta
släpp ut all smärta

Så sänd ut din kärlek
så försvinner all smälek

Berätta vad det är som dina ögon ser
och berör din nästa
så skall du se att de kommer och ber om mer.




Fri vers av mickech
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-24 17:00



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt fin.
2014-01-30

  Tess74
Fint
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech