Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom...ta..mig!

Att få känna din andedräkt mot min hals
gör mig lycklig och yr
din nakna kropp mot min
dina fulländade bröst mot mina läppar

din villiga kropp som formar sig efter min
du greppar mitt stånd och sänker dig sakta ner

Så förenas vi i het och vacker älskog
vi älskar tills vi har fått nog...




Fri vers av mickech
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-24 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech