Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen återvändo

Vägen leder ingenstans
ingenstans finns du att finna
många är vi som sökt dig, du är inte någonstans
kan inte lindra våran själ
kanske är vi för många för att du ska hinna
frågan är om du vill oss väl

Många är vi som böjt oss för dig
kan du inte
släppa taget så säg

vad mer kan du begära
vi flyr undan
både nära och kära




Fri vers av mickech
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-24 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech