Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BlomBlomBlom-PANG


BlomBlomBlom-PANG



BlomBlomBlom-PANG

Som unga erövrar vi natten

Som vuxna trattar vi på arschlet in i dagen

Och allt kan hända och allt händer

- Alla!

BlomBlomBlom-PANG




Övriga genrer av Jim Björklund
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-24 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Björklund
Jim Björklund