Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam i vinter kyla


frusen ros

Den långa vintern sveper in mig
den får min själ att frysa
blir till en stor isklump

den långa vintermörkret
gör mina ögon oseende
får mina händer att famla

det långa vintern
får mig att längta
efter värmen i en mjuk famn
men jag finner ingen




Fri vers av ingrid gunilla
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-26 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingrid gunilla