Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Din besvikelse och svårighet
fick dig att känna bitterhet

Du förlorade många år
genom att stå vi sidan av själva livet
hos dig härskade mörkret och tvivlet

Du tyckte att denna världs brutalitet
var alltför svår att genomleva i ensamhet.




Fri vers av mickech
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-26 13:19



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Väl skaldat om faran med bitterhet - att förlora sin tid...ja sig själv...
2014-01-28

    Rolf Zandén


Låter sorgligt.
2014-01-26

  Rise Little One
Man blir fyrkantigt om man hamnar i sin egen ensamhet alltför länge..
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech