Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärrtorp, söderort 02.35


Okej

Hej, okej
Vi har ett problem
För din så kallade "politiska frihet" och min politiska rädsla går hand i hand
och jag ser inte längre vem som håller i knogjärnet.




Fri vers av Ny katt
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-26 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ny katt