Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natura

Varför gör hon alltid
som jag säger
Varför envisas hon
med att inte envisas
Hon styr mig på ett sätt
som får mig att vilja styra henne

Jag förstör henne
Jag vet det

Jag kommer inte sluta
För hon förändras med mig




Fri vers av J.S. Wahlström
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-27 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.S. Wahlström
J.S. Wahlström