Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romans

Jag fånga din blick och du rodna
och ditt blod börja brinna och glöda
Kunde se dina tankar var sådana
att dina kinder blev varma och röda

Och mina tankar du anade
När jag petade drömskt med besticken
I maten över vinglaset spanade
in och klädde av dig med blicken.

Mänskor omkring oss förångades
löstes upp utav omgivingsdimma
När ögon varandra de fångades
i evig förelskelsetimma.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet,,,vacker till sista ordet
2014-02-10

  axveronika
petade drömskt med besticken...och omgivningen förångas. Ja, så bar fångat!
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick