Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strid vid min sida




Du skingrar mörkret


och smeker mina ärr,


med dina trygga ord.




Jag är inte längre rädd,


för det förflutnas skuggor och hot.


Nu när du strider vid min sida.

















Fri vers av Katinka VIP
Läst 740 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-01-28 20:47



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Vacker och berörande text !
2022-09-30

  mike irow
fintfint
2016-02-13

  Zachrisdotter
Åhh!
2015-05-15

    ej medlem längre
Så vackert om vikten av personlig solidaritet
2015-05-09

  Mike
Vi är starkast tillsammans när vi strider sida vid sida. Älskar dig.
2014-03-06

  lodjuret/seglare VIP
bra skrivet och väl kommenterad.
2014-02-04

    ej medlem längre
Vackert skrivet. Starkt och hoppfullt.
2014-02-03

  ULJO
Väl förmedlat
2014-01-31

  Anders Granström
Vacker vunnen trygghet. Fint ordat!
2014-01-30

    ej medlem längre
Vackert!
2014-01-29

  Palett
Vacker text om trygghet och hopp.
2014-01-29

  Ola Rydberg
Fint
2014-01-29

  anathema VIP
Andas tillit och hopp. En fin känsla av nyfunnet ljus i dikten.
2014-01-29

  Jordgubbsodlare
Fantasy flavour! Här smakar det troll och oknytt och korsade alvklingor, gillar anknytningen till strid, även om det handlar om psykologi och relationer! ;)
2014-01-29

  Mike
En djupt berörande dikt. Den ger vackra hoppfulla bilder om nutid, framtid, en resa tillsammans och jag är stolt att få göra den med dig.
2014-01-29

  Lars Hedlin
Underbart skriftat!
2014-01-29

  Heikki Hellman
Tacka honom med några utvalda ord. En skön text!
2014-01-29

    ej medlem längre
Starkt och fint
2014-01-28

  Ingrid Trolle
Så mjukt och
vackert
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP