Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ber


Jag är ledsen
att jag höll dig
kvar i mig
som om du
någonsin var min






det var inte meningen




Fri vers av Hortensia
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-28 20:49



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande...
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Hortensia
Hortensia