Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

remember, remember

Do you remember 

when I told you 

about the world beyond ours?

 

baby, don't go

don't go away

don't go

where I cannot follow

 

Do you remember

that one time?

When I told you about 

the world beyond ours?

-

it is called reality

and everyone there are glittering 

 

baby, don't leave me

baby, don't go

 

Please stay

don't leave me here

in the dark alone

-

remember

remember

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-29 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP