Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som jag ser det.


-Låt Framtiden blomma!



Ensam i aftonen. Blå

ljuskatter från glödlampan,

bländande i ögonlocken.

Jag tror inte på en grymt

kallblodig Revolution!

Samhällen mår bättre av Fred!

Mina åsikter är dödliga

i en kommuniststat!

Så må den aldrig lägra

sitt fula tryne, här !

Tror på Frihet med ett

välgörande kryddmått av

anarki! Främjande för

våra slitna själar.-

-Låt Framtiden blomma!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Marianne Räf
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-29 21:34



Bookmark and Share


  ULJO
Må freden blomma
2014-01-31

    Dan Myrbeck
Dom allra flesta instämmer nog i detta, dvs texten är kontroversiell endast för en minoritet.
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf