Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste sången jag vet

Till tonerna av ”Blue virgin isles”
Sitter jag och försöker torka tårar

För ännu en gång har jag kränkts
Mitt liv ÄR utan värde
Eftersom jag gång på gång hånas

Det tycks stå i min panna
Här är någon med dåligt självförtroende
Eftersom ni skriker i mitt öra

Jag vet det är ni som är svaga
Men mina tårar faller ändå

Ni ska veta att varje möte med er
Får en bit av mitt inre att brista

Snart faller min fasad av eller isär
För jag orkar inte svälja mer gråt

Så till tonerna av den vackraste sång jag vet
Gråter jag tyst för mig själv

Rädd för att nästa gång mina tårar faller
Blir när någon ser eller hör

Så medan sångens sista toner tystnar
Vill jag säga förlåt.




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-29 23:37



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Inte ditt fel när andra felar/kram
2014-01-30

  Angel of love
Vill torka dina tårar och ge dig kraft att stå emot allt det onda. Kram vännen
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP