Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en sommarnatt

Likt en sommarnatt
Ack så lätt den ljumma sommarviden smeker mitt vacklande leende. Ty den också viner genom trädens armar, ty den frigör vissa av de smaragdgröna löven. Lika grön är den grästäckta sommarängen som omfamnar mig med alla dess dofter.
Under den stjärnfyllda himlen vilar jag, ensam, i den nattsvarta sommarnatten. Ack endast mina blotta minnen som sällskap.
Ty du håller mig trygg, med dina lätta smekningar, dina väldoftande omfamningar, ty de känns oändliga.
Borde jag jämföra dig med denna sommarnatt?
- Joanna Kristoffersson




Prosa av Joannaskriver
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-30 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joannaskriver
Joannaskriver