Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom....

Kom hjälp mig genom natten
lägg dig här bredvid mig
och ligg hos mig till tidig morgon
jag bryr mig inte om vad
som är rätt och fel
och jag behöver inte förstå

De flesta av oss är med någon de älskar
men världen över finns det många ensamma själar

Gårdagen är död och glömd
och morgondagen är utom räckhåll

Kom hjälp mig genom natten....




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-30 16:31



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Berörande vädjan om samhörighet.
2014-02-06

  Angel of love
Längtansfullt och fint.
2014-02-05

    ADI Nehlin
en ödmjuk vädjan..fin
2014-01-31

  Rise Little One
Längtan med sin egen längtande kraft...
2014-01-30

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina rader..med stor längtan
2014-01-30

  Tess74
Längtande rader
2014-01-30
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech