Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT VARA DIN

att vara Din

är det största av allt

att få vara

ett ljus och ett salt

att vara Din

är det bästa ändå

enda grunden

jag vill bygga på

 

 

att vara Din

i en tid som den här

är att lyftas

ur andlig misär

upp på urtidens Klippa

och där

möta himmelens fröjd

redan här

 

 

 

tack, min Gud

för det största

jag fått

och för alla de år

som har gått

trofast är Du

min Jesus

mot mig

varje dag vill

jag lovprisa Dig

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2014-02-01




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-01 11:33



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Vackert och trosvisst
2014-02-02

  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2014-02-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vackert diktat! Jag läser din dikt som en bön.
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP