Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur texter fr den högre skolan.


FENOMENOLOGISKT

Fenomenologiskt  medger en interpretation
av en pragmatisk belletristik den exaltation
vars emotionella  kognition  av en imaginär
abstraktion  framkallar i liktydande  mängd
alkohol i vars verkan kan ge betydande men.

                                       *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2014-02-02 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP