Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT SJUNGER PÅ SISTA VERSEN

allt sjunger på sista versen

i jordens midnattstimma

allt sjunger på sista versen

ingen idé att STIM:a

det blir tragedi av farsen

verop har ersatt skratten

allt sjunger på sista versen

midnattsropet skär i natten

 

 

den gudsman som byggde arken

blev utskrattad av sin samtid

men endast den grupp som trodde

bar fröet till liv och framtid

allt sjunger på sista versen

snart blir det för sent för ånger

allt sjunger på sista versen

men vi sjunger Sions sånger

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/1 2013 och 2/2 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-02 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP