Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig lite om Olle A


Romans (sång)

Jag fånga din blick och du rodna
och ditt blod börja brinna och glöda
Kunde se dina tankar var sådana
att dina kinder blev varma och röda

Och mina tankar du anade
När jag petade drömskt med besticken
I maten över vinglaset spanade
in och klädde av dig med blicken.

Ref
Allting försvann och det fanns bara nu
Allting försvann men där fanns ju du
och min hand där din nagel kan rista sig in
Riste en värld som var min

Och mänskor omkring oss förångades
löstes upp utav omgivingsdimma
När ögon varandra de fångades
I evig förelskelsetimma

Naket i stunden som skala
Av det som förut var allt
Kärleken gjorde det kala
men värmde fastän det blev kallt

Ref
Allting försvann och det fanns bara nu
Allting försvann men där fanns ju du
och min hand där din nagel kan rista sig in
Riste en värld som var min

Så bräckligt men ändå gediget
Är det bandet som ögonen bytt
Tillräckligt det vi har bestiget
Att börja om på nått nytt

Fingrarna som ville röra
Det som de aldrig har känt
Slingrande framåt ska föra
Mot något som aldrig för hänt




Bunden vers av Knickedick
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-02 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lite Frödingsk också.bra,bra!
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick