Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg



som ett litet barns rädsla
naket
sårbart

övergiven
ensam

trots att
jag är sextiotvå

Mamma är död




Fri vers av Majvor Jarlevang
Läst 436 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-02 16:14



Bookmark and Share


  Lärling
Rakt och enkelt och berörande.
2014-02-13

  elin1
Starka känslor och ömt formulerat..
2014-02-11

    Majvor Jarlevang

Tack för Era fina kommentarer!
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Majvor Jarlevang