Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL EN REFUSERAD

När ett  verk  med  verklighetsanknytning  får dåliga
recensioner, ska man vara på det klara med att det
aldrig är författaren  och verket som  är dåliga, utan
snarast  den  verklighet  som  var  förlaga  till boken
samt att en recensent  vilken  inte äger den sortens
kvalitativa  erfarenhet av den  verklighetsuppfattning
som  boken  beskriver, kan  förväntas  skriva en usel
och oengagerad recension.I övrigt kan man väl bara
beklaga  att  världen  inte är så vacker  som sagornas
världar berättar, varvid  reccensenten bör hålla sig till
det han vill se,dvs illusioner,drömmar och fantasier.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-02 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP