Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVGÖRANDE PRAKTIK

Vad för nationalitet du tillhör  har ingen betydelse,
vilket yrke du har är inte  avgörande, hur du ser ut
betyder  intet, och det du säger  är  inte avgörande,
utan  det  enda  som  räknas  in  är  dina  praktiska
handlingar, allt  annat är en substanslös  soppa för
lata  ohederliga  intellekt, vars  teoretiska fantasier
aldrig  går  hand  i hand  med  en  realistiskt  logisk
avgörande praktik, och världen får därmed de mon-
ster den förtjänar ur sin teoretiska och praktiska in-
kompitens

                                                -




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2014-02-03 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP