Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialogen

Nya ord vill gamla känslor beskriva
Nya känslor sig på gamla ord förlitar
Små nyanser med stora ord förklaras

Målande beskrivningar om nuet
trots att svaren tycks tryckta i svart och vitt
fruktan i ögonblicket
söker tröst i kommande tid

vi dansar tillsammans
men till olika melodier
en i dur och en i moll

Den enes frihet blir den andres fängelse
ta inte bort din hand från min arm

din förståelse
min förståelse




Fri vers av boris opine
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-04 02:53



Bookmark and Share


    boris opine
Tack så mycket!
2014-02-08

    ej medlem längre
Ingressen är klockren.. förklarar uppenbart.. och texten, målar känslan väl. stiligt skaldat..!
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

boris opine