Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som kom till mig idag....


Jordgloben

Jordgloben-
när jag tänder den
minns jag ditt gula
hus

Jordgloben-
överallt på vår jord
finns solens underbara
strålande ljus

Jordgloben-
när jag snurrar på
den ser jag så många olika länder

Jordgloben-
Afrika så långt bort
snart till oss vårens fåglar
återvänder

Jordgloben-
När jag ser de olika
haven drömmer jag
mig bort till
solvarm sand

Jordgloben-
barfota jag har
njutit vid Teneriffa och
Thailands strand

Jordgloben-
För mig är
du stor och vid
Jag minns hur olika
platser har sin speciella
tid

Jordgloben-
jag vårdar
dig ömt
då jag ej dig glömt

140204




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 18:28



Bookmark and Share


  aol
bra skerivet,
2014-02-15

    ej medlem längre
Härliga minnen att tänka tillbaka på!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

sajo