Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MERA KOMMENTARER

Hur  handskas  med  kommentarer   av  ovidkommande
och  ofredande  art ? för  mitt  vidkommande  väljer jag
ge igen med samma mynt, istället för att gå till mamma
och pappa, och bekymra redaktionen, men när man kan
vara  ganska  dräpande  och som kan bli rent förödande
för  den  svaret  avser, inser de  att det finns en som är 
mer  logiskt  realistisk än de, och  av den informationen
gror hämnden vilket  leder till en falsk  anmälan som de
ej  heller  kan  verifiera  och  som  saknar både  rim och
reson,substans och logik,det kan i många fall räcka med
att ni blockerar en medlem, som intresserar  sig  för din
produktion,och ja ! dessa grinollar speglar ofta sin inkom-
pitens i jämförelse med andra och tar då  till usla  strids-
medel i sin avunds dyrkan,vilket ju förpestar stämningen,
men i brist på inspiration och drabbade  av  Grafospasm,
använder de sighten  till att skapa krig emellan  medlem-
marna,och det är många som är medlemmar av  ett helt
annat syfte än att utveckla sitt skrivande, som sitter och
skriver ovidkomande nedsättande kommentarer och priv-
ata  medelanden  i  syfte  att provoccera fram svaromål,
som de sedan bakvägen anmäler med tillägg till red och
försöker nerdegradera ditt medlemskap,men av medlem-
mars produktiva flödes aktivitet,kan antas en avundsjuk-
ans motiv, det kan räcka för att sighten ska bli infekterat
förgiftad av intrigerande  förtal av medlemmar, och rena
personförföljelser  sk (stalking)  vilket  har ett högt straff-
värde.Man bör nog ha klart för sig att det finns de som är
renodlade individualister och inte  tillhör någon flock, och
dessa  är nog  lyckligast  samt  mer  kreativa  än de som
lägger ner all energi  i  en falsk  gemenskapens  fängelse,
och de av er som känner er kränkta av någons kommentar
tjänar på att ignorera och gå vidare,men med reservation
av att det finns gränser för vad någon får kommentera och
säga om dig,och därtill avslöjar de sig själva i det de säger,
så det finns lika många sätt att göra  bort sig på, som det
finns människor,och i övrigt tror jag inte på att yttrandefri-
heten enbart är till för skickligt manipulerande desinformatörer.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 858 gånger
Publicerad 2014-02-06 00:21



Bookmark and Share


  Ponkla
Starkt skriven!
2014-02-06

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bokmärkt av medlemmar direkt
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP