Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klock klang

Det finns en känsla av hopp

Det finns en vemodig känsla av allt som aldrig kommer bli

men en begynnande känsla av att nu är det min tid

En känsla av hur jag alltid kommer att älska dig

Det finns känsla bortom det blå, som bara vi kan förstå

 

Det finns något som jag lämnar nu

Det var aldrig meningen att klöva ditt hjärta  och även mitt itu

Alla världens grannar kunde kapa mina känsliga band

Varför kände du aldrig som jag när jag tog din hand

 

Jag drömde om flämtande tunga andetag

de som fyller mitt hjärta i detta

För allt förlorat skall jag bege mig nu

för allt som var ditt men ändå blev det aldrig du

 

Mitt hjärta var ditt ditt ditt

men ditt var aldrig mitt mitt mitt

Var låg jag så nära ditt andetag

svag

Vem blev det först

du eller jag?

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-08 18:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med känsla!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP