Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer på mig själv jag längtar efter fågelsången i granens topp....


Grantoppen

Grantoppen-
där du brukar sitta
är ännu tom

Grantoppen-
jag kan om jag är
tyst höra hur
skogens träd i vinden
viskar kom

Grantoppen-
det är så underbart
att när morgonen
börjar gry i vårvintertid
koltrastens sång åter igen
få lyssna på

Grantoppen-
tänk så härligt att
i skymningstid silhuetten
av dig få se då man
ut i den friska naturen få gå

Grantoppen-
jag förstår att du ännu
ett tag dröjer till den plats
där du ska sitta

Grantoppen-
du vackra koltrast tack
för att vi på dig får både
höra och titta

140206




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-06 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skaldat om denna vackra fågel!
2014-02-15

  Lars Hedlin
Bra skapat!
2014-02-07
  > Nästa text
< Föregående

sajo