Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A.A Milne


Nalle puh!

Ibland tar de minsta sakerna
upp den största platsen i våra hjärtan




Fri vers av mickech
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-06 18:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så sant...
2014-02-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint skrivet! Ja så är det ...och Puh är så liten och söt...
2014-02-07

  Peter Stjerngrim VIP
Puh har alltid haft, har och kommer så alltid att fort jämt ha sin alldeles speciella plats i mitt hjärta ... :)
2014-02-06
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech