Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende Son, för att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv".


GUD SA JA TILL DIG!

innan Du frågade efter Honom;

Hans ja, heter JESUS

KRISTUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-08 01:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att veta...
2014-02-09

    ej medlem längre
Om han älskar världen och allt liv så borde han ha förintat världen för länge sen. Världen vänder gud ryggen, människan dödar guds son och förstår fortfarande inte budskapet. En gud som är allsmäktig och god fick uppror i himmelriket.. och kastade ut ondskan i det kosmiska syndafallet. Hur kan uppror ske på en perfekt plats? Är det dit troende vill? Kunde han förutse att människan skulle gå sin egen väg, kunde han förutse ondskan och lidandet? Isåfall är det ingen god gud som har kontroll.
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld