Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högljutt snyftande


Högljutt snyftande

väcker mig och jag inser

att jag är ensam




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 815 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-03-18 09:30



Bookmark and Share


  Alfie M
Uch, känner igen.
Mycket bra fångat.
2007-05-26

    ej medlem längre
det här var starkt
särskilt andra hälften

dubbel insikt om sin emsamhet
när man inser att ingen
kunde ha väck en...

härligt!
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP