Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap. Kärlek. Fast egentligen är det en låt jag skrev.


Minns du havet.

Minns du natten där i parken,
vi höll om varandra hårt.
Jag fann lycka i dina armar,
trodde aldrig det kunde bli så svårt.

Minns du stadens glömda kvarter,
och bron som börjat rosta.
Vi gick på tomma gator hand i hand,
jag skulle gjort allt, vad helst det hade kostat.

Minns du det sjungande havet,
och vinden som slet i mitt hår.
Hur jag skrattade åt solen,
och du sa att du älskar vår.

Minns du nätterna av värme,
av djupa andetag.
När du leende pussade min näsa,
och sa 'du är fin och underbar'.

Om du inte minns någonting,
så är jag glad att jag kan minnas.
För du visade mig en liten stund,
hur det är att vara lycklig och att finnas.




Bunden vers av rosaärmittnamn
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-11 08:25



Bookmark and Share


  Robin V
Vacker text!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

rosaärmittnamn
rosaärmittnamn