Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fastnar under tiden

Passerar fönstret
Därute går en man in i en skoaffär
Dröjer vid spegeln
Studerar varje ögonfrans, finne, veck och sår
Sätter på vattenkokaren
Ångan vill försvinna men fastnar under skåpen

Tiden liksom vattnet rinner ner i en kaffekopp




Fri vers (Fri form) av Livia n
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-11 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia n