Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnattsmardröm I

Nerspydd
på det blåvita kaklet mellan toan och handfatet
ligger hon medvetslös

Timmarna balanserade
på hennes reptilhjärnas nervtrådar
så spända att man kunde missta dom för fiolsträngar

Stråken var trasig
men natten höll fortfarande andan
Att sova var inte ett alternativ

för minnet av Hannes
gjorde mig så rädd
att jag
i sovrummets tystnad
lyssnade efter kvävljud




Fri vers (Fri form) av Livia n
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-17 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livia n