Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knytnävsslag i magen

Det var länge sedan jag kände mig
Så sviken som ikväll
Dina ord kunde inte gjort ondare
Om de så hade varit knytnävsslag
För ord har en makt att såra
Som inget annat vapen har
Jag vet du inte tänkte dig för
Du vet inte ens att du svek mig
Och jag lät dig inte se mina tårar
De som jag nu fäller i nattens skydd
För hur ont du än gör mig
Hur mycket vi än bråkar med varandra
Kommer du alltid ha ett värde för mig
Jag ber dig inte säga förlåt
Inte ge löften du inte kan hålla
För jag vet det kommer hända igen och igen
Du kommer inte få se dessa rader
Hur mycket du än betyder kära bror
För jag vill inte plåga dig med min smärta
Över hur ont det gjorde att höra dig ikväll




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-11 23:28



Bookmark and Share


  Gunnar Asp
Det finns något mer bakom dessa ord, men det fyller jag ut själv.

Texten berörde mig...
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP