Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens finaste läkare.


- Snälla vakna, jag behöver dig

Enda sen december, har jag känt på mig att något fel kommer hända.
Jag har frågat mamma flera gånger;
Kommer hon dö?
Igår, fick jag det svart på vitt.

Direkt när min behandlare kom in,
så såg jag att något var fel.
Det enda som kom ut ur min mun;
Är hon död?

Liksom.. Jag bara satt där.
Huvudet stod stilla,
men samtidigt inte
"Hon är inte död, hon kan inte vara död, hon får inte vara död".

Allt gick i kras igår, när jag fick beskedet.

Eva, kom tillbaka.
Jag kan inte förstå, att du är borta.
För alltid.
Känns så hemskt.
Det är hemskt.

Jag vill ha dig nära för det är bara du som ser
Hur smärtan inombords bara river och värker




Fri vers av haveyoueverbeenblue
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-12 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt att du kan förmedla denna förtvivlan trots all smärta
2014-05-06
  > Nästa text
< Föregående

haveyoueverbeenblue
haveyoueverbeenblue