Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

03.42

jag förstörs av kritik




Fri vers (Fri form) av Livia n
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-16 03:37



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Kritik är också en form av uppmärksamhet, tecken väl så intressanta...
det värsta är att aldrig få någon form av bekräftelse...kampen leder till
att man blir bättre rustad i framtiden. Kämpa på!!!
2014-04-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
må du bara få uppskattande samt bejakande kritik
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Livia n