Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en halvbror till min pappa


En snödriva för din sista vila

Döden har skördat ännu ett offer
Ty döden kom i den kalla skymningen
Sträckte ut sin hand och sa

Kom du vilsna själ
Följ med mig till en bättre plats


Så hand i hand har de nu vandrat från jorden
Ett tomt skal de lämnat kvar
En kall snödriva en tom kropp
Någon som sörjer den döde
Är allt som finns kvar av hans liv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-12 23:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vemodigt bra du har ordat!
/kram
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP