Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
# This is a sad poem in solidarity with EU migrants.


Greed is your habit that comes easy to swallow!

 

Torsdag, 13 februari, 2014 / av nollpunkts Skador.

Sverige var ett land en gång, men nu är det krossades i Million s förbannade öar.

 

 

Och tack,

Den svarta dimman

Varför mina ögon

Arbeta kvinna

Klagade på smärta

Nu har du krossat

Jag ser vägen hem

Och mitt land kära,

Varför jasmin blomma som väntar på mig.

Enkla bondage byns kvinnor.

 

Tack för

Endast en enkelbiljett

En bra dusch

Stigen,

Vi ser

När månen faller i poolen

Eller ditt land kommer att flytta Alperna.

 

Bästa sättet att

Hemland

Med buss

Och du säger

Jag bet möjlighet att återvända hem.

Du gav mig

Utan att du behöver förklara för någon

Hur mycket pengar du gått till u

Äga ditt konto

Aftonbladet

Kvälls upplaga.

 

Pengar gjort ? från intervjun

Lidandet för mig

Med mitt barns blod du tvättat händerna.

Du får riche

 

"Girighet är din vana som kommer lätt att svälja!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-02-13 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP