Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris


14 februari - i väntan på dig

En dag som denna
skall man
ge bort sitt hjärta


helst inslaget
i ett litet rött paket
med vita snören
och röda rosor till

kärlek i en liten ask
naket
bultande
brännande
stark

men i mitt bröst
slår det fortfarande
allt för oregelbundet
till minnet av
gamla kärlekar
halvläkta skador
går lätt upp igen


så jag
tvättar försiktigt 
av gammal smuts 
lägger plåster på såren



Jag lägger min kärlek i vila


i väntan på dig.

 




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-14 09:16



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Du skriver så fint och berörande
2014-03-14

  Julio VIP
Du har det i dig fortfarande
snyggt!
2014-02-18

  Kajsa Karin VIP
Fin dikt...Ja vårda ditt hjärta ömt.
2014-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
En underbart fin dikt...
2014-02-15

  ~Leonardo~
I en dikt där det syns att du vårdar din kärlek, och bevaras för att plockas fram vid rätt tillfälle. vacker och öm såsom det bör vara. fint skaldat av dig.
2014-02-14

    ej medlem längre
Dikten landar vackert o ömt i mitt hjärta..
2014-02-14

    Igot Tochange VIP
Chokladdoppad poesi i en liten ask. Tack, så gott!
2014-02-14

  mare VIP
Fin,om längtan
2014-02-14

    ej medlem längre
Briljant Niclas!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP