Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma


med din existens

du tillför mitt liv sötma

 

min honung min dröm




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-03-18 16:10



Bookmark and Share


    Smålandspåg
sockersött
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP