Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som ligger mig väl om hjärtat.


Minnen

Går igenom mina mörka rum och öppnar en dörr
där strömmar minnen
emot mig från förr

Minnen som vill mig väl
som lindrar denna
plågade, söndertrasade själ

Men verkligheten mig ständigt pinar
ångesten och oron jagar mig
min kropp och själ sakta förtvinar




Fri vers av mickech
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-14 13:12



Bookmark and Share


    Therese Nylander
Mycket vacker och vemodigt skrivet. Får en att tänka efter.
2014-02-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert vemodigt skrivet!
2014-02-15

  Lollitta VIP
Går igenom mina mörka rum och öppnar en dörr
där strömmar minnen
_____________________+++++
2014-02-15

  Maj-Lis VIP
Svårt.
2014-02-14

  louisegirl
Känner igen!
Bra förmedlat!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech