Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland behövs lite hjälp på traven


Förfest

 

Bjuder in våren

och väninnor på förfest

tror att det hjälper

för jag ser att de tinar

Snart fälls mina vingar ut




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-02-14 15:12



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Underbar poetisk liten vers som liksom förklarar allt...!
2014-02-22

    Birgersdotter VIP
Vår och fina vänner...det behövs
2014-02-17

  Linda CH VIP
Härligt värmande vårtext!
2014-02-17

  Monika A Mirsch VIP
Vårförfest för Evas vänner - tack för inbjudan - kommer bums!
2014-02-17

  Bo Himmelsbåge
Fin tanke o uppmaning om att hjälpa våren på traven...! Om vi alla hjälps åt så kommer den säkert...!
Trevlig dikt!
2014-02-16

  anits VIP
Så fint skrivet i både ord
och bild!
2014-02-16

  Chawa VIP
Upplyftande glädje i både ord och bild! Tack!
2014-02-16

  Anya VIP
Vilken härlig glädje i både ord och bild. blir avis på den fina buketten.
2014-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vilket bra tips...härligt...
2014-02-15

  axveronika
Ja man ska ta ut allt i förskott ochs njuta av det som komma skall
2014-02-14

  ULJO
Fint förmedlat
2014-02-14

  Bibbi VIP
Applåd och lycka till!
2014-02-14

    Dan Myrbeck
Bra föraning om
vår vår!
2014-02-14

  Lars Hedlin
VArmt i tanke!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP