Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2014....


Då vänder jag bort blicken.....


Det händer ibland
att månen blir för vacker
i sin spegel
över havet

då vänder jag bort blicken

i respekt




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 578 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-14 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Godläst finpoesi med värme och lite aha
2014-02-16

  Rozsi.kovacs

så ljuvligt
2014-02-16

  Ezmeralda VIP
Vackert, kanske borde vi alla göra det. Vända bort blicken.
2014-02-15

  Ponkla
Fin tanke!
2014-02-14

    ej medlem längre
Mycket vacker!
2014-02-14

  maria kide
Enormt fint skaldat
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP