Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörka dagar , de man vill gömma sig ifrån, bryr sig inte om att det är alla hjärtans dag... Men tack min kära älskling för att du orkar plocka ihop mig igen efter alla jobbiga tankar.


I love you!

Nålen som syr ihop mina sår är borta
Den försvann ner i hålet
Det svarta hålet som leder till ingenting
Där jag brukar slänga ner allt mitt skräp
Skräpet som skär öppna sår
Öppna sår som inte går att dölja för öppna ögon

Ficklampan ligger längst in under sängen
Sönder från förra gången jag använde den
Då jag försökte hitta snöret
Snöret som håller ihop mig
Och som jag hittade
Runt min hals när jag försökte laga alla sår själv

Fårskinnet omfamnar mig
Gömmer alla öppna sår
Torkar alla tårar
Och värmer min kalla kropp
Du hittar mig även om jag gömt mig
Med en ny nål
Och syr ihop alla mina sår




Fri vers (Fri form) av Svarta rosen
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-14 20:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
berörande har själv varit där, sår läker men går lätt upp igen.
2022-04-10

  Neal
fin & sårbart!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Svarta rosen
Svarta rosen