Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår tid / din tid ?


vardags valium

Mello eller på spåret

Valet är som OS- kvalet

Tunga herrar skrockar belåtet över sin förträfflighet


Får ju vara i bild

Får ju existera en kort tid

Är våran bild av värden förvriden och fördriven ?

Kan det vara en ett bländverk av signaler

Som betablockerar ,,, vår -fria -tanke -gång

Som tar från oss vår tid tillsammans ?





Övriga genrer av Broken Sword
Läst 182 gånger
Publicerad 2014-02-14 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword