Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Tur att livets väg är krokig
för annars skulle man se
från horisont till horisont
och man skulle inte undra
vad som skulle dyka upp bakom nästa krök




Skapa | Skriva av Broken Sword
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-02 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword