Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUDAS ISKARIOT HÄNGDE SIG

ogräs måste ryckas upp med roten

då gäller det att hitta den, förstås

för annars blir jag värsta idioten

en aggressiv figur som ofta slåss

mitt inre finns det bara En som känner

som läser hela mig från pärm till pärm

och endast Han ger svalka när det bränner

när jag har tappat bort mig vid min skärm

 

 

 

när jag saboterar det Han bygger

hamnar jag i öknen än en gång

har jag inte längre vind i ryggen

känns kostymen obekväm och trång

människor blir till konspiratörer

paranoian blir en ständig gäst

mitt ibland fadäser och malörer

saknar jag när jag har mått som bäst

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/2 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-15 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP