Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tisdags då jag dom såg kom sedan orden till mig.....


Sidensvansarna

Sidensvansarna-
så vackra fåglar i
vinterns tid

Sidensvansarna-
på väg till min
hårfrisörska så ser
jag rönnbärsträdet där de
sitter i stilla frid

Sidensvansarna-
då ingen kamera var med
minns jag istället den stilla
stunden med mina egna ord

Sidensvansarna-
när jag kom hem fattade
jag pennan som låg på mitt bord

Sidensvansarna-
kanske fastnar ni någon
dag i min kamera där
jag er har bestämt mig för
att bevara

Sidensvansarna-
att få stå ett tag och med sina
sinnen av er njuta det är helt
underbart jag är så tacksam att ni
finns som jag känner det är
ni en färgglad bevingad skara

Sidensvansarna-
en ögonblicksbild för mig ni
är
då jag natur och djur håller så kär

140215




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-15 17:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-02-16

  Rozsi.kovacs

Vackert sajo
2014-02-16

  ULJO
Underbart skrivet om naturen i lyrikform
2014-02-15

    ej medlem längre
Härlig naturlyrik Sajo. De är verkligen fina sidensvansarna!
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo