Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kriminalantropologi : lära om den kriminella naturen (människan)


CIVILISATIONENS FINANSIÄRER ÄR KRIMINELLA I SIN TEORI OCH ..

Ur  kriminalantropologisk   studie, föreligger  sannolika
skäl misstänka den kapitalistiska  eliten den sk "PLUTO-
KRATISKA  MAFFIAN"   av  den  finansiärt  civiliserade  
mänskligheten för samtliga brott en människa kan begå,
där brottsverktyget  är  just "kapitalet" som vid korrupta
mutor finansierar civilisationen,
civilisationens   finansiärer  är  sålunda  kriminella  i sin
teoretiska  och  praktiska  yrkesutövning,  och  offren för
detta"Modus vivendi" har aldrig den ekonomi som krävs
för att ställa  brottslingerna till  svars  för  det  de utsatts
för och oftast är offren döda, om de  inte  vingklippts och
pålagts munkavle samt diskvalificerats  och marginaliser-
ats  av  psykiatriska   diagnoser,  som   när   vittnet måste
tystas, och brott skall med brott döljas, och grav läggs på
grav, vilket  ju  kan bli ett grovgöra  för kommande arkeo-
logiska kriminaltekniker med  rättvisepatos, att korrigera
den mänskliga historien.

                                                ---




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2014-02-15 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP